Kun jij wel een ‘BOOST’ gebruiken?

Twee maanden en dan ben ik er echt helemaal klaar mee zei Noortje, een klant van mij, vorige week. Elk jaar opnieuw, krijgt ze het moeilijk, als de winter zo’n maand of twee bezig is. “In het begin van de winter gaat de tijd nog ‘lekker snel’ met de feestdagen enzo, maar vanaf half februari krijgt ik het echt lastig”, zei ze. De kou zit in haar lijf, ze heeft weinig energie en alles lijkt veel moeite te kosten. Ze kon wel een ‘boost’ gebruiken zei ze.

Gisterochtend toen ik na een rondje hardlopen mijn schoenen uittrok, binnen voor de houtkachel, begon ik te gloeien, zó koud was het buiten geweest. Stiekem moest ik mezelf wel moed inspreken om te gaan hardlopen in die kou. Ik ben zelf, net als dat Noortje is, ook meer een liefhebber van de lente en de zomer. Maar het zonnetje, de mooie lucht en het heerlijke voldane gevoel wat ik na afloop van een training altijd heb, haalden me al snel over om toch de kou in te rennen.

Heb jij dat ook? Dat je als je sport, wandelt of ‘iets’ anders doet waarbij je niet echt hoeft na te denken, je hoofd op het moment dat het leeg lijkt, opeens volstroomt met goede ideeën? Of dat er opeens iets op zijn plaats valt? Die ‘boost’ waar Noortje het over had, bleef door mijn hoofd spoken en ik wist dat ik daar iets mee moest doen. Ik heb een korte training gemaakt die vanaf woensdag te boeken is via mijn website of door mij een mail te sturen.

Kun jij ook wel een ‘BOOST’ gebruiken?

Merk jij soms dat je het lastig vindt om het beste uit jezelf en je leven te halen? Zou je graag meer échte aandacht voor jezelf creëeren waardoor je direct ook meer energie en een fijner gevoel krijgt?

Wil jij dit ook, maar lukt het je niet om dit alleen voor elkaar te krijgen?

Gun jezelf dan een ‘Boost my Life’ sessie.

In deze training van 60 minuten via Skype gaan we samen aan de slag. Je gaat ontdekken waar jij energie van krijgt en waarvan juist niet. We gaan ook inzichtelijk brengen waar jouw blokkades zitten waardoor het je niet lukt om genoeg oprechte aandacht aan jezelf te besteden en hoe je dat, met simpele tools, wel voor elkaar kunt krijgen.

Geniet van de zon dit weekend!

xx Maaike

Foto op 20-02-18 om 10.53 #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s