Mini-training ‘ Jouw leukste leven’

pexels-photo

[VRAAG GRATIS AAN] Vijfdaagse training waarin jij de tools in handen krijgt om direct ‘ Jouw leukste leven’ kunnen gaan leven. Laat 2018 (en alle daaropvolgende jaren) het jaar worden waarin jij gaat knallen en alles eruit haalt wat erin zit!

Doe mee met de vijfdaagse online training ‘Jouw leukste leven’. Vijf dagen lang krijg je tips, inspiratie en opdrachten in je mailbox waarmee jij aan de slag gaat. Hiermee krijg jij de tools in handen om ‘Jouw leukste leven’ te leven! Schrijf je hieronder snel in!

Vraag nu aan

Herken jij dit ook?
✔ “’s Avonds plof ik moe op de bank, wéér geen moment voor mezelf gehad. En ik heb ook geen energie meer om in dat boek te beginnen of die film te kijken die al weken liggen te wachten”.
✔ “Ook als ik vrij ben heb ik vaak geen energie of tijd om iets te doen waar ik heel erg blij van word.”
✔ “Ik kan een hele lijst opnoemen met alles wat ik anders zou willen. Ik weet alleen niet hoe ik iets kan veranderen of wat ik dan wel wil.”
✔ “In mijn vakantie geniet ik van de vrijheid en begint het te kriebelen, maar zodra ik weer een tijdje aan het werk ben verdwijnen deze energieke en positieve gevoelens als sneeuw voor de zon.”
✔ “Steeds heb ik het knagende gevoel dat ik iets moet veranderen in mijn leven omdat ik niet doe wat ik ECHT leuk vind.”
✔ “Mijn werk en/of mijn gezin slokt alle energie op.”
✔ “Ik wil zo graag voor mezelf kiezen maar ik weet niet hoe ik het moet aanpakken.”
✔ “Er zijn zoveel dingen die moeten (werk, gezin, sociale verplichtingen) waardoor er geen tijd overblijft voor mezelf.”
✔ “Ik voel dat er meer in het leven zit dan ik eruit haal”
✔ “Elke dag kom ik moe thuis omdat ik eigenlijk niet doe wat ik ECHT leuk vind.”
✔ “Ik zou graag iedere dag opnieuw, willen opstaan met zin in vandaag i.p.v. leven van weekend naar weekend of van vakantie naar vakantie.”
✔ “Ik verlang ernaar om mijn dromen waar te maken maar ik kan alleen maar redenen bedenken waarom het niet kan.”
✔ “Ik wil zo graag een leukere partner/moeder zijn, eentje die blij is en die ook oprecht kan genieten van de tijd die we samen doorbrengen.”
Twee jaar geleden kon ik bijna alles wat op dit lijstje staat afvinken. Ik besefte opeens, dat het nu of nooit was en dat alleen ikzelf het besluit kon nemen om mijn leven te veranderen. Want hė, jij weet ook dat niemand anders dat voor je doet.
Ik heb voor mezelf durven kiezen, jij ook?
Leef NU jouw leukste leven!
‘Jouw leukste leven’ in slechts vijf dagen tijd! Kom nu in actie zodat je 2018 op een mooie manier kunt starten, schrijf je hieronder gratis in.
Je kunt op elk moment beginnen met de training! Verspilde tijd komt nooit meer terug…..
Zeg ja tegen jezelf en leef je leukste leven! Wil jij ook weten hoe je echt ontdekt wat jij het leukste vindt? Hoe je elke dag blij wakker wordt, met zin in vandaag?
Vijf dagen lang krijg je tips, inspiratie en opdrachten in je mailbox waardoor ook JIJ je leukste leven kunt gaan leven. Omdat het online is kun jij zelf aan de slag op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Mooier wordt het niet ;).

 

Vraag nu aan